Pris:

Utan brodyr: 695kr

Med brodyr: 895kr 

Policy för studentmössor. 

Familjeföretaget Hattbaren har sålt studentmössor sedan 60-talet. Vi vill erbjuda elever ett billigare och enklare alternativ till att inhandla sina studentmössor.

Vår standardmodell Uppsala är av den klassiska modellen och gjord av sammetstyg.

Varför du ska köpa din studentmössa hos oss. 

Vår närbelägna butiker ger eleverna möjlighet till fullgod personlig service. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder. Det går självklart lika bra att kontakta oss via telefon och mail. Denna närvaro ger våra kunder trygghet.

Vår europeiska leverantör ger oss en närhet till vår produktion, vilket skapar gynsammare förutsättningar för eleverna vid ändring av brodyr eller vid felleveranser. Vi har god kommunikation med vår fabrik och kan snabbt genomföra ändringar.

Tillvägagångssätt.

När du skall köpa din studentmössa kan du besöka våra butiker på Götgatan 39 eller NK plan 2. I butiken mäter vi ut din storlek och kommer fram till vilken text som skall broderas. När detta är färdigställt och betalningen är skedd kommer vi att lägga till din order och sedan skickas den iväg. Vi har tre olika leveranstillfällen och dessa berättar vi mer om i butiken.